Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Herfstslaatje met ham van Duroc de Riegel

Pompoensoep

Sorbet

Parelhoen op een bedje van gewokte groenten
en gratin

Dessert van de chef

3 gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Suggesties

Penne arrabiata met spek
€14

Schotel parmentier met gehakt van Duroc,
prei en puree
€17

Kalfsblanquette met kroketjes
€19

Tongrolletjes met fijne groentjes in een
romig vissausje en puree
€22

Zaterdagavond menu

Hapje van de chef

Satékroket

Goulash van de chef met frietjes en slaatje

Brownie van de chef

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *