Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Bouchée à la reine

Wortel-currysoep met kokosmelk

Sorbet

Kalkoenmedaillon in tomaat-dragonsaus met
herfstslaatje en aardappel in de schil

Panna cotta van advocaat met
banaan en chocoladesaus

3 gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Suggesties

Witloof-hamrolletjes met kaassaus en puree
€14,50

Schotel parmentier met gehakt van Duroc
en puree
€17

Kalfsblanquette met kroketjes
€19

Vispannetje van de chef
€21,50

Zaterdagavondmenu

Hapje van de chef

Platski

Provencaals gehaktbroodje met puree

Poffertjes met vanille-ijs

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *