Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Varkenswangetjes

Bloemkoolsoep

Sorbet

Kalfssteak met duxellesaus, warme groenten
en huisbereide gratin

Ambachtelijke appeltaart met vanille ijs

3 gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Zaterdagavondmenu

Hapje van de chef

Goulashkroket

Parelhoen met roze pepersaus, spinazie
en amandelkroketten

Citroen-meringuetaart

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Suggesties

Zwarte pens met appelcompote
en brood of frietjes
€14,50

Wienerschnitzel met slaatje
en gebakken krieltjes
€16,50

Rundstong in madeirasaus met
witloofslaatje en kroketten
€18,00

Ambachtelijke appeltaart
met vanille ijs en koffie
€7,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *