Suggesties & acties

Suggesties Maart

Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Varkenswangetjes

Bloemkoolsoep

Sorbet

Kalfssteak met duxellesaus, warme groenten
en huisbereide gratin

Ambachtelijke appeltaart met vanille ijs

3 gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Zaterdagavondmenu

Hapje van de chef

Goulashkroket

Parelhoen met roze pepersaus, spinazie
en amandelkroketten

Citroen-meringuetaart

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Suggesties

Zwarte pens met appelcompote
en brood of frietjes
€14,50

Wienerschnitzel met slaatje
en gebakken krieltjes
€16,50

Rundstong in madeirasaus met
witloofslaatje en kroketten
€18,00

Ambachtelijke appeltaart
met vanille ijs en koffie
€7,00

Suggesties December

Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Garnaalkroket met een fris slaatje

Paprikasoep

Sorbet

Kalfsmedaillon met Blauwe Chimaysaus,
spruitjes en gratin

Ambachtelijke Sachertaart

3 gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Suggesties

Witloof-hamrolletjes met kaassaus en puree
€14,50

Provençaals gehaktbroodje met provençaalse
saus, slaatje en puree
€16,50

Marcassin (stoofpotje van jong wild zwijntje)
met krieltjes
€18

Hertengoulash met pommes noisettes
€19

Bosduif met portosaus, witloofslaatje
en kroketten
€21