Suggesties & acties

Suggesties Oktober

Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Herfstslaatje met ham van Duroc de Riegel

Pompoensoep

Sorbet

Parelhoen op een bedje van gewokte groenten
en gratin

Dessert van de chef

3 gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Suggesties

Penne arrabiata met spek
€14

Schotel parmentier met gehakt van Duroc,
prei en puree
€17

Kalfsblanquette met kroketjes
€19

Tongrolletjes met fijne groentjes in een
romig vissausje en puree
€22

Zaterdagavond menu

Hapje van de chef

Satékroket

Goulash van de chef met frietjes en slaatje

Brownie van de chef

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Suggesties September

Zaterdagavondmenu

Hapje van de chef

Courgettesoep

Varkensgebraad Duroc de Riegel, bruine jus,
romige bloemkool en kroketten

Rijstpap

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Rundscarpaccio

Minestrone

Sorbet

Australische Wagyu rundsteak, stroganoffsaus,
boontjes en dennenappeltjes

Dessert van de chef

gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Suggesties

Italiaanse kipfilet met volkorenpasta
(rucola/ kerstomaten/ mozarella)
€18,50

Steak tartaar, slaatje en frieten
€19,00

Zwaardvisfilet met pesto, wilde rijst
en rucola-slaatje
€24,00

Melklamskroon, choronsaus, fris slaatje
en kroketten
€26,00

Suggesties augustus

Zaterdagavondmenu

Hapje van de chef

Gazpacho

Ierse Ribeye, bruine jus, groene boontjes,
en aardappelgratin

Dessert van de chef

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Meloen met Duroc ham

Courgettesoep

Sorbet

Varkenshaasje, champignonroomsaus,
warme groentjes en kroketten

Duo van bavarois

gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Suggesties

Steak tartaar, slaatje en frietjes
€19,00

Schelvishaasje met spek, hollandaisesaus,
warme groenten en gebakken krieltjes
€22,00

Côte à l'os van Duroc de Riegel met
een zachte thijmsaus, slaatje en
gebakken krieltjes
€23,00

Melklamkroon, choronsaus,
frisslaatje en kroketten
€26,00