Suggesties & acties

Suggesties mei

Suggesties

Hamburger Duroc + frietjes
(ijsbergsla, augurk, tomaat, amerik. saus)
€16,50

Salade met asperges en gelakt buikspek
van Duroc de Riegel
€17,50

Zeewolf met bieslooksaus, groene
asperges en puree
€21,50

Lamsfilet met honing-mosterdsaus
en kroketten
€21;50 met slaatje
€24,50 met asperges

Suggesties April

Suggesties

Asperges à la flamande
€18,50

Pasta van de chef
(kip/ei/asperges/parmezaan/krokante ham)
€19,50

Asperges met warm gerookte zalm
Hollandais saus (bijgerecht naar keuze)
€23,50

Duroc De Riegel, natuurjus en kroketten
€24 met asperges
€20,50 met slaatje

Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Meloen met gerookte ham van Duroc
de Riegel

Aspergesoep

Sorbet

Ierse runderbavette, romige tomaten-kruidensaus,
slaatje en pommes duchesse

Chunky nutty & chocolate cake

3 gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Weekendmenu

Hapje van de chef

Slaatje met krokante kip

Confit de canard met risotto en champignons

Aardbei-cheesecake

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Suggesties maart

Suggesties

Gemarineerde kipsouvlaki met
linguini en groene pesto
€16,50

Varkenskroon, blackwellsaus, slaatje en rösti
€17

Rundstong in madeirasaus met kroketten
€18

Victoriabaars met bieslooksaus
en spinaziepuree
€19

Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Sint-jacobsvruchten met postelein

Minestrone

Sorbet

Dunne lende met basilicumsaus,
veldsla en broccoligratin

Bavarois nougat-abrikoos

3 gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Zaterdagavond menu

Hapje van de chef

Bloemkoolsoep

Rosbief met bruine jus, spruitjes
en pommes duchesse

Vanillepudding

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)