Zaterdagavondmenu

Hapje van de chef

Courgettesoep

Varkensgebraad Duroc de Riegel, bruine jus,
romige bloemkool en kroketten

Rijstpap

€19 pp - enkel op zaterdagavond
(vanaf 17:00)

Weekendmenu

Vrijdagavond tem zondag

Rundscarpaccio

Minestrone

Sorbet

Australische Wagyu rundsteak, stroganoffsaus,
boontjes en dennenappeltjes

Dessert van de chef

gangen €23

Voorgerecht OF soep + hoofdgerecht
+ dessert

5 gangen €30

Voorgerecht + soep + sorbet + hoofdgerecht + dessert

Suggesties

Italiaanse kipfilet met volkorenpasta
(rucola/ kerstomaten/ mozarella)
€18,50

Steak tartaar, slaatje en frieten
€19,00

Zwaardvisfilet met pesto, wilde rijst
en rucola-slaatje
€24,00

Melklamskroon, choronsaus, fris slaatje
en kroketten
€26,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *